genealogieonline

Nazaten/descendents Johannes Liser / Jean Lijser (Bern) en Anna Alluik (Marc-Calais)

De publicatie Nazaten/descendents Johannes Liser / Jean Lijser (Bern) en Anna Alluik (Marc-Calais) is samengesteld door Peter J.L.de Lijser (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 4.201 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1.880 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Nazaten/descendents Johannes Liser (Jean Lijser), geboren in Bern(Sw.) in 1679, gehuwd (in Cadzand, 14 juni 1711) met Anna Alluik, geboren in Marc-Calais (Fr.) met de naam 'de Lijser, de Lijzer, de Leijser, en de Leijzer (in de EU) en DeLyser, deLyzer en DeLeyser, DeLeyzer in de USA/Canada, met vrouwelijke takken tot in de derde lijn verzamel ik sinds jaar en dag. Alsook een aantal takken 'de Liser en de Liser-deMorsain' uit voormalige Ned.Indië«. Aanvullingen en opmerkingen worden graag ingewacht.
In juni 2011 zullen we een grote reünie organiseren in West Zeeuws Vlaanderen n.a.v.het feit dat de stamouders 300 jaar geleden trouwden in Cadzand. Meld u aan of vraag informatie via e-mail aan Lijserpjl@zeelandnet.nl


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!