Kwartierstaat van Liesbeth Wijling

Foto van Liesbeth Heemskerk-Wijling
De publicatie Kwartierstaat van Liesbeth Wijling is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.113 personen. Vanwege privacy zijn 2 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 30 december 2021.


Veel dank aan de site van "erfgoed Leiden en omstreken" ,ook heb ik veel hulp gehad aan de stambomen van Leidse families op de website mijnstambomen.nl die ik als hulp heb gebruikt bij het zoeken naar mijn veel al uit Leiden komende voorouders.

En dank aan alle andere sites die ik mogelijk bezocht heb in mijn zoektocht.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!