Kwartierstaat Vosseberg Warsen

Foto van Gera
De publicatie Kwartierstaat Vosseberg Warsen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 457 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 16 december 2010.


Deze kwartierstaat is in bewerking. Gegevens zijn op verschillende manieren verzameld. Ik heb geprobeerd om mensen van wie ik gegevens heb overgenomen te benaderen en/of te vermelden als bron, maar soms zie ik door de (stam)bomen het bos niet meer. Allen hartelijk dank voor jullie werk! Voor de stamboom Vosseberg is veel dank verschuldigd aan o.a. Alie Vosseberg, die heel veel heeft uitgezocht door jarenlang langs de diverse archieven te reizen. Ook dhr Kromkamp heeft veel informatie aangeleverd. Aanvullingen, correcties e.d zijn welkom. De familienaam Vosseberg is een toponiem. Zeer veel familienamen zijn van toponiemen (aardrijkskundige namen) afgeleid. Deze namen geven aan waar men vandaan kwam (herkomstnamen), welk gebied of landgoed men bezat of beheerde, of welke huizen men al dan niet met bijhorend land in eigendom of pacht had. De boerderij met de naam Vosseberg staat in Avereest. De naam Warsen is waarschijnlijk een patroniem. De afkorting "sen" betekent vaak "zoon van" In 2007 komt de achternaam Warsen maar 46 keer voor in Nederland: http://tinyurl.com/kaartwarsen

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

  • 92 jaar geleden - Overlijden van Vosseberg (1931)
  • 92 jaar geleden - Geboorte van Vosseberg (1931)


Andere publicaties van Gera
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!