genealogieonline

Stamboom van der Velden uit Geffen, Gorinchem en Rotterdam

Foto van Aad van der Velden

De publicatie Stamboom van der Velden uit Geffen, Gorinchem en Rotterdam is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 3.896 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 102 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze stamboom begint bij Hendrik Jan Geerlings van der Velden, gedoopt te Geffen op 1 december 1708 en overleden te Gorinchem op 13 mei 1791, zoon van Jan Gelinx en Elisabeth Jan Peters. Hij trouwt te Gorinchem op 5 mei 1745 met Henrica Canters.

De naam van der Velden wordt voor het eerst in de familie gebruikt in een schepenakte uit 1710 te Geffen door Petrus Peeters (Peter Peters), hij tekent als Peter Peter vander Velden. Deze Petrus Peeters (Peter Peters) is een halfbroer van moederszijde van Jan Gelinx, vader van bovengenoemde Hendrik Jan Geerlings van der Velden.

 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!