Kwartierstaat Van der Sman

Foto van Ria Hendriks
De publicatie Kwartierstaat Van der Sman is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 7.049 personen. Vanwege privacy zijn 2 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 22 september 2014.


Dit is weer een flinke update van mijn eerdere Kwartierstaat Van der Sman, met veel aanvullingen en een aantal correcties. Ik beperk me nu vooral tot de personen in onze directe kwartierlijnen met hun kinderen en de partners daarvan. Van sommige andere takken heb ik echter ook veel informatie. De regio's van een aantal families in onze kwartierlijnen: Van der Sman, Zuid-Holland, Hendriks, Arnhem en omgeving, via Vreeswijk naar Rotterdam. Kuik, van der Wal en Van der Bas e.a., Alblasserwaard, Van Eijndhoven, Oost Noord-Brabant, Oosterbaan, Noord-Holland, Verkuijl, Zaanstreek, Davids, Den Haag, Liebeton, Griethausen, Dld. Gegevens, vooral van de oudste generaties, die ik van andere websites, met bronvermelding, heb overgenomen, heb ik nog niet niet allemaal kunnen controleren, dus ik kan niet instaan voor daarin voorkomende fouten. Ik heb gekozen voor een beperkte publicatie, van veel personen heb ik meer gegevens. Enkele inconsistenties, zoals vermeld in "Beheer" heb ik in mijn eigen bestand al aangepast. Van de nog openstaande ben ik niet zeker, die moet ik nog nakijken. Heeft u vragen, correcties, aanvullingen, bezwaren of wilt u gegevens uitwisselen, neem dan even contact op via mijn profiel.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!