genealogieonline

Kwartierstaat van der Donk - Arentshorst » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1 - 10 van 187:

Rutten Van Der Donck en Anna Petrus Peters zijn getrouwd op 11 oktober 1687 in Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Trouwen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Anna Petrus Peters is overleden op 5 juni 1705 te Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Begraven (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Rutten Van Der Donck en Haerske Willem Peters zijn getrouwd op 2 mei 1706 in Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Trouwen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Peter Rutten Van Der Donck is geboren op 31 januari 1715 te Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Jan Steenberge en Baetje Peter Van Heumen zijn getrouwd op 31 januari 1717 in Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Trouwen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Jan Steenberge en Baetje Peter Van Heumen zijn getrouwd op 31 januari 1717 in Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Trouwen (Schepenbank).

Bekijk suggestie

Elisabeth Steenbergen is geboren op 7 september 1717 te Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Dopen (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Rutten Van Der Donck is overleden op 16 oktober 1721 te Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Begraven (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Rutten Van Der Donck is overleden op 16 oktober 1721 te Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Begraven (Nederduits Gereformeerd).

Bekijk suggestie

Haerske Willem Peters is overleden op 13 maart 1728 te Geffen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geffen » Begraven (Rooms-Katholiek).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!


Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?