genealogieonline

Kwartierstaat Ruud Zonneveld (deel 1)

Foto van Ruud Zonneveld

De publicatie Kwartierstaat Ruud Zonneveld (deel 1) is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 5.434 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


De kwartierstaat Ruud Zonneveld (deel 1) bevat 5435 personen en heeft uitgaande van mijn kinderen Erik en Ellen 737 voorouders van vaderszijde. Naast deel 1 staat deel 2 van de kwartierstaat  (beginnend met kwartiernummer 11) ook op de site 

Indien de gegevens afkomstig zijn uit DTB-registers en/of BS-registers heb ik de bronvermelding niet opgenomen.

De gegevens zijn ingevoerd via een gedcomfile vanuit HazaData, hierdoor zijn niet alle gegevens goed overgekomen. Bijvoorbeeld de bijzondere tekens kloppen niet altijd en patroniem wordt als eerste achternaam genoemd. In sommige gevallen is de vader/moeder-kindrelatie niet zeker. Genealogieonline kent helaas niet zoals HazaData wel kent de aanduiding "mogelijk of waarschijnlijk kind van". Houdt hier rekening mee als u deze gegevens overneemt.

Onder Verhalen is de kwartierstaat in tekstvorm te vinden (hierin is aangegeven wanneer de vader/moeder-kindrelatie niet zeker is), zijn de akten toegevoegd waar naar verwezen wordt, en is een verklarende woordenlijst met gebruikte afkortingen te vinden. 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verleden


Andere publicaties van Ruud Zonneveld

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Ruud Zonneveld

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!