Kwartierstaat Keemink

Foto van Ien Bischof

De publicatie Kwartierstaat Keemink is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.249 personen. Vanwege privacy zijn 163 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Voor deze kwartierstaat heb ik onderzoek gedaan in de verschillende archieven. Verder heb ik gegevens gekregen van mede genealogen over de families: Buitelaar, Commandeur en Bregman. Verder dank ik iedereen die mij gegevens heeft aangeleverd. Ik ben ook blij met de doopboeken die nu op het internet staan en de gegevens van de burgerlijke stand, die via familysearch bereikbaar zijn.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Ien Bischof
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!