Kwartierstaat Jacobs - Van Elst

Foto van Dirk Jacobs
De publicatie Kwartierstaat Jacobs - Van Elst is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.620 personen. Vanwege privacy zijn 9 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 13 september 2020.


Deze kwartierstaat is gebaseerd op een gedcom-file gedistilleerd uit Family Search. Het is het resultaat van het werk van vele mensen, niet in het minst het belangrijke en heel secure pionierswerk (begonnen lang voor de digitale tijden) van mijn ouders Christiane Van Elst en August Jacobs. Omdat deze file uit Family Search komt (en een hobby ook tijdslimieten heeft), is evenwel niet alles gecontroleerd of gestaafd met bronnen. Gelieve dus niets als "bewezen" te beschouwen, tenzij er duidelijke (primaire) bronnen zijn. Veel succes met uw eigen onderzoekswerk. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!