genealogieonline

Kwartierstaat Dietz » Connecties » Scans zoeken » Arendje van den Ban

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Kwartierstaat Dietz met diverse online bronnen voor Arendje van den Ban.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annetje Plooster (overleden in 1820), een kind van Cornelis Plooster en Arendje van den Ban, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leuntje Plooster (overleden in 1847), een kind van Cornelis Plooster en Arendje van den Ban, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Plooster (overleden in 1863), een kind van Cornelis Plooster en Arendje van den Ban, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Voorne-Putten gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje Plooster (overleden in 1865), een kind van Cornelis Plooster en Arendje van den Ban, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Kwartierstaat Dietz is samengesteld door (neem contact op).