Kwartierstaat De Koning-Havermans

Foto van Kees de Koning
De publicatie Kwartierstaat De Koning-Havermans is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.141 personen. Vanwege privacy zijn 4 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 25 oktober 2020.


De families in deze kwartierstaat leefden vooral op de Zeeuwse eilanden Tholen en Sint-Philipsland, en in West-Brabant. Ook in Vlaanderen hebben er nogal wat hun wortels. Voor de oudste generaties van de families Slokkers en Verhees is dankbaar gebruik gemaakt van publicaties van A.M. Bosters te Voorburg. De oudere generaties Van Tiggele zijn ontleend aan de genealogie die is gepubliceerd door B.W. van Schijndel.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Kees de Koning
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!