genealogieonline

Het Eiland Schiermonnikoog » Connecties » Scans zoeken » Jan Hendrikus Keizer

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Het Eiland Schiermonnikoog met diverse online bronnen voor Jan Hendrikus Keizer.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jan Hendrikus Keizer en Zwaantje Koopstra zijn getrouwd op 1 april 1881 in Ooststellingwerf. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ooststellingwerf » Huwelijksaangiften 1862-1882.

Bekijk suggestie

Jan Hendrikus Keizer en Zwaantje Koopstra zijn getrouwd op 1 april 1881 in Ooststellingwerf. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ooststellingwerf » Huwelijksafkondigingen 1879-1882.

Bekijk suggestie

Jan Hendrikus Keizer en Zwaantje Koopstra zijn getrouwd op 1 april 1881 in Ooststellingwerf. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ooststellingwerf » Huwelijken 1877-1882.

Bekijk suggestie

Jan Hendrikus Keizer en Zwaantje Koopstra zijn getrouwd op 1 april 1881 in Ooststellingwerf. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ooststellingwerf » Huwelijksbijlagen 1881.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wiebe Keizer (geboren in 1894), een kind van Jan Hendrikus Keizer en Zwaantje Koopstra, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Klaas Keizer

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wiebe Keizer (overleden in 1958), een kind van Jan Hendrikus Keizer en Zwaantje Koopstra, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Klaas Keizer

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Hendrikus Keizer (1853-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Hendrikus Keizer.

Bekijk suggestie


De publicatie Het Eiland Schiermonnikoog is samengesteld door (neem contact op).