genealogieonline

Vraag/antwoord » Moet ik bij een update van mijn publicatie ook weer al mijn afbeeldingen aanleveren?

Wanneer u een nieuw GEDCOM bestand upload via de beheerpagina met nieuwe/gewijzigde gegevens, dan hoeft u niet weer alle eerder aangeleverde afbeeldingen aan te leveren. De publicatie op Genealogie Online wordt 'overschreven' maar de afbeeldingen blijven behouden.


Terug naar lijst met veelgestelde vragen


Gerelateerde vragen


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!