genealogieonline

Vraag/antwoord » Hoe kan ik mijn gegevens vanuit GensDataPro publiceren op Genealogie Online?

Uitvoer menuAls u de beschikking heeft over GensDataPro (vanaf versie 2.9.8.0) dan kunt u eenvoudig uw gegevens vanuit GensDataPro op Genealogie Online publiceren!

Kies in het menu van GensDataPro het item Uitvoer en dan de optie Publiceer op Genealogie Online (onderaan, zie ook de afbeelding hiernaast).

Er opent nu een dialoogvenster waar u gegevens dient in te voeren.

  • Voor- en achternaam: de publicatie wordt onder uw naam op Genealogie Online gepubliceerd
  • Publicatie titel: geef uw publicatie een sprekende naam, zoals Genealogie <familienaam> of Stamboom <familienaam>
  • Geen vermelding GensDataPro: standaard wordt er in de inleiding van uw publicatie in een kort bijzin opgenomen dat u uw genenealogische gegevensverzameling beheert in GensDataPro, zet bij deze optie een vinkje als u dit niet wilt.
  • Zonder pasfoto's: standaard worden de door u gekoppelde aan personen gekoppelde pasfoto's ook gepubliceerd, zet bij deze optie een vinkje als u dit niet wilt.
  • E-mail adres: uw e-mail adres is erg belangrijk! als u publiceert op Genealogie Online krijgt u per e-mail een bevestigingsbericht die een link bevat waarop u moet klikken, daarnaast kunt u met uw e-mail adres ook inloggen op de beheeromgeving van Genealogie Online en zo diverse aspecten van uw publicatie inzien en bewerken.

Als u alle gegevens heeft ingevuld kunt u op Ok klikken De gegevens worden dan getransporteerd naar Genealogie Online. Na het transport zal uw publicatie eerst worden gecontroleerd (met name de titel en naam), na deze handmatige stap door Genealogie Online zal de publicatie aangemaakt worden en ontvangt u een bevestigingsbericht.Gerelateerde vragen


Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief zodat u niets mist!