genealogieonline

Stamboom Heere(n) (Nrd Hollandse kuststreek) » Connecties » Scans zoeken » Klaas X de Vries

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Heere(n) (Nrd Hollandse kuststreek) met diverse online bronnen voor Klaas X de Vries.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over nn de Vries (overleden in 1852), een kind van Klaas X de Vries en Cornelia X Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Maria de Vries (geboren in 1856), een kind van Klaas X de Vries en Cornelia X Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijtje de Vries (geboren in 1858), een kind van Klaas X de Vries en Cornelia X Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Maria de Vries (overleden in 1859), een kind van Klaas X de Vries en Cornelia X Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijtje de Vries (overleden in 1938), een kind van Klaas X de Vries en Cornelia X Janssen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie