genealogieonline

Harinck stamboom

Foto van Ruud Harinck

De publicatie Harinck stamboom is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 3.496 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 10 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Mijn naam is Ruud Harinck. Sinds 2004 ben ik serieus op zoek naar de familiegegevens van mijn voorouders. Al snel bleek dat de personen met de familienaam Harinck [Harink, Aarink, Haring] vooral vaak in Zeeland voorkwamen, dus heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de DTB- en BS-gegevens in het Zeeuws archief te Middelburg. Doordat de hoeveelheid genealogische gegevens via internet enorm toegenomen is, komen archiefbezoeken nu nog slechts in een enkel geval voor.
Mijn database bevat ruim 4500 personen, waarbij ik moet vermelden dat daarin ook de personen uit de familiegschiedenis van moederskant opgenomen heb.
Wilt u meer weten over mijn genealogische gegevensverzameling, neem dan contact met mij op via stamboomharinck@outlook.com.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!