Harinck stamboom

Foto van Ruud Harinck
De publicatie Harinck stamboom is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 3.903 personen. Vanwege privacy zijn 1.168 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 23 februari 2023.


Mijn naam is Ruud Harinck. Sinds 2004 ben ik serieus op zoek naar de familiegegevens van mijn voorouders. Al snel bleek dat de personen met de familienaam Harinck [Harink, Aarink, Haring] vooral vaak in Zeeland voorkwamen, dus heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de DTB- en BS-gegevens in het Zeeuws archief te Middelburg. Doordat de hoeveelheid genealogische gegevens via internet enorm toegenomen is, komen archiefbezoeken nu nog slechts in een enkel geval voor.
Mijn database bevat ruim 5000 personen, waarbij ik moet vermelden dat daarin ook de personen uit de familiegschiedenis van moederskant opgenomen heb.
Wilt u meer weten over mijn genealogische gegevensverzameling, neem dan contact met mij op via stamboomharinck@outlook.com.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!