genealogieonline

Groningse doopsgezinden » Connecties » Scans zoeken » Ite Ekkes Zuidema

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Groningse doopsgezinden met diverse online bronnen voor Ite Ekkes Zuidema.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema zijn getrouwd op 30 januari 1836 in Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Ite Ekkes Zuidema is overleden op 9 februari 1861 te Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema zijn getrouwd op 30 januari 1836 in Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Huwelijksaangiften 1838-1842 Huwelijksafkondigingen 1811-1842.

Bekijk suggestie

Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema zijn getrouwd op 30 januari 1836 in Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Huwelijken 1811-1842.

Bekijk suggestie

Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema zijn getrouwd op 30 januari 1836 in Aduard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Aduard » Huwelijksbijlagen 1813-1837.

Bekijk suggestie

Ite Ekkes Zuidema is overleden op 9 februari 1861 te Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1861.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Zuidema (geboren in 1837), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anje Zuidema (geboren in 1839), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ebeltje Zuidema (geboren in 1840), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ouktje Zuidema (geboren in 1841), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bouktje Zuidema (geboren in 1843), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Zuidema (geboren in 1847), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Baukje Zuidema (overleden in 1847), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ekke Zuidema (overleden in 1848), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trientje Zuidema (overleden in 1855), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Auktje Zuidema (overleden in 1863), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ebeltje Zuidema (overleden in 1874), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Zuidema (overleden in 1889), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anje Zuidema (overleden in 1900), een kind van Ite Ekkes Zuidema en Hilje Gerrits Datema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Groningse doopsgezinden is samengesteld door (neem contact op).