genealogieonline

Groningse doopsgezinden » Connecties » Scans zoeken » Esdert Sekema

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Groningse doopsgezinden met diverse online bronnen voor Esdert Sekema.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Esdert Sekema is geboren op 21 juni 1821 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Esdert Sekema en Trijntje Beerends Nieuwold zijn getrouwd op 12 november 1847 in Middelstum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Middelstum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Esdert Sekema is geboren op 21 juni 1821 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorten 1820-1821.

Bekijk suggestie

Esdert Sekema en Trijntje Beerends Nieuwold zijn getrouwd op 12 november 1847 in Middelstum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Middelstum » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1847-1850.

Bekijk suggestie

Esdert Sekema en Trijntje Beerends Nieuwold zijn getrouwd op 12 november 1847 in Middelstum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Middelstum » Huwelijksbijlagen 1843-1847.

Bekijk suggestie


De publicatie Groningse doopsgezinden is samengesteld door (neem contact op).