genealogieonline

Groningse doopsgezinden » Connecties » Scans zoeken » Remmert Kamphuis

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Groningse doopsgezinden met diverse online bronnen voor Remmert Kamphuis.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Remmert Kamphuis is geboren op 23 juni 1812 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis en Siwardina Harmanna Cremer zijn getrouwd op 29 mei 1845 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis en Geertruid ten Cate zijn getrouwd op 24 december 1851 in Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis is overleden op 7 mei 1882 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis is geboren op 23 juni 1812 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Dopen 1680-1815 / Luthers.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis is geboren op 23 juni 1812 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Geboorten 1790-1815 / Doopsgezinde.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis is geboren op 23 juni 1812 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Geboorten, tienjarige tafels 1811-1842.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis en Siwardina Harmanna Cremer zijn getrouwd op 29 mei 1845 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken 1845 apr-mei.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis en Siwardina Harmanna Cremer zijn getrouwd op 29 mei 1845 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken 1845 jan-apr Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1845.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis en Siwardina Harmanna Cremer zijn getrouwd op 29 mei 1845 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksbijlagen 1845-1846 v/a 91 t/m 170.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis en Siwardina Harmanna Cremer zijn getrouwd op 29 mei 1845 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksbijlagen 1844-1845 v/a 46 t/m 90.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis en Siwardina Harmanna Cremer zijn getrouwd op 29 mei 1845 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken 1845 sep-dec.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis en Siwardina Harmanna Cremer zijn getrouwd op 29 mei 1845 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken 1845 jun-sep.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis en Siwardina Harmanna Cremer zijn getrouwd op 29 mei 1845 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijken 1845 mei-jun.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis en Geertruid ten Cate zijn getrouwd op 24 december 1851 in Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Huwelijksbijlagen 1851.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis en Geertruid ten Cate zijn getrouwd op 24 december 1851 in Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1851.

Bekijk suggestie

Remmert Kamphuis is overleden op 7 mei 1882 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bouwina Kamphuis (geboren in 1853), een kind van Remmert Kamphuis en Geertruid ten Cate, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertje Kamphuis (geboren in 1863), een kind van Remmert Kamphuis en Geertruid ten Cate, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Abraham Kamphuis (overleden in 1889), een kind van Remmert Kamphuis en Geertruid ten Cate, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm Remmert Kamphuis (overleden in 1924), een kind van Remmert Kamphuis en Geertruid ten Cate, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alida Kamphuis (overleden in 1930), een kind van Remmert Kamphuis en Geertruid ten Cate, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertje Kamphuis (overleden in 1946), een kind van Remmert Kamphuis en Geertruid ten Cate, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Groningse doopsgezinden is samengesteld door (neem contact op).