genealogieonline

Groningen Ancestry » Connecties » Scans zoeken » Jan BEUKEMA

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Groningen Ancestry met diverse online bronnen voor Jan BEUKEMA.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jan BEUKEMA en Geertruid VAN DAM zijn getrouwd op 19 juni 1873 in Leens. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leens » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan BEUKEMA en Geertruid VAN DAM zijn getrouwd op 19 juni 1873 in Leens. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leens » Huwelijksbijlagen 1861-1874.

Bekijk suggestie

Jan BEUKEMA en Geertruid VAN DAM zijn getrouwd op 19 juni 1873 in Leens. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leens » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1871-1874.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm Beukema (overleden in 1876), een kind van Jan BEUKEMA en Geertruid VAN DAM, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Beukema (geboren in 1876), een kind van Jan BEUKEMA en Geertruid VAN DAM, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm Beukema (geboren in 1878), een kind van Jan BEUKEMA en Geertruid VAN DAM, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Casper Beukema (geboren in 1881), een kind van Jan BEUKEMA en Geertruid VAN DAM, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Beukema (geboren in 1884), een kind van Jan BEUKEMA en Geertruid VAN DAM, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henderika Beukema (geboren in 1888), een kind van Jan BEUKEMA en Geertruid VAN DAM, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harm Beukema (overleden in 1899), een kind van Jan BEUKEMA en Geertruid VAN DAM, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Groningen Ancestry is samengesteld door (neem contact op).