Genealogie Raap

Foto van R. Raap

De publicatie Genealogie Raap is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 29.670 personen. Vanwege privacy zijn 4.010 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Jelle, Henk, Woudi en Rene Raap doen gezamenlijk onderzoek naar de familie Raap. In eerste instantie hebben wij ons gericht op de Friese Rapen, echter doordat de vooroudersvan Adrinus Floris Raap ontbreken, hebben wij gemeend om ook de overige Rapen in ons onderzoek te betrekken. Op dit moment hebben wij de aansluiting nog niet kunnen vinden, al bestaat er wel een vermoeden, die nog niet te bewijzen valt. Hopelijk gaat dit in de toekomst wel gebeuren. Kijk ook eens op onze website www.familieraap.nl

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!