genealogieonline

Genealogische gegevens uit Noord-Oost Overijssel » Connecties » Scans zoeken » Aaltje Nieuwenhuis

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische gegevens uit Noord-Oost Overijssel met diverse online bronnen voor Aaltje Nieuwenhuis.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Kortwijk (geboren in 1882), een kind van Roelof Kortwijk en Aaltje Nieuwenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kortwijk (overleden in 1885), een kind van Roelof Kortwijk en Aaltje Nieuwenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alberdina Kortwijk (geboren in 1886), een kind van Roelof Kortwijk en Aaltje Nieuwenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kortwijk (overleden in 1889), een kind van Roelof Kortwijk en Aaltje Nieuwenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina Kortwijk (geboren in 1890), een kind van Roelof Kortwijk en Aaltje Nieuwenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albert Roelof Kortwijk (geboren in 1893), een kind van Roelof Kortwijk en Aaltje Nieuwenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albert Roelof Kortwijk (overleden in 1894), een kind van Roelof Kortwijk en Aaltje Nieuwenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Kortwijk (overleden in 1895), een kind van Roelof Kortwijk en Aaltje Nieuwenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantien Kortwijk (geboren in 1896), een kind van Roelof Kortwijk en Aaltje Nieuwenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lummigje Kortwijk (geboren in 1899), een kind van Roelof Kortwijk en Aaltje Nieuwenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina Kortwijk (overleden in 1930), een kind van Roelof Kortwijk en Aaltje Nieuwenhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie