genealogieonline

Genealogische gegevens Tilburg/Goirle e.o. » Connecties » Scans zoeken » Jan Meijere

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische gegevens Tilburg/Goirle e.o. met diverse online bronnen voor Jan Meijere.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jan Meijere is geboren op 17 november 1823 te Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » Index, Dopen 1625-1825 / Alle religies.

Bekijk suggestie

Jan Meijere is geboren op 17 november 1823 te Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » Geboorten 1823.

Bekijk suggestie

Jan Meijere en Dijmphna de Rooij zijn getrouwd op 13 mei 1852 in Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » Huwelijksbijlagen 1843-1856.

Bekijk suggestie

Jan Meijere is geboren op 17 november 1823 te Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Jan Meijere en Dijmphna de Rooij zijn getrouwd op 13 mei 1852 in Dongen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Dongen » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Jan Meijere is overleden op 4 mei 1860 te Gilze en Rijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gilze en Rijen » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie