Genealogische gegevens Tilburg/Goirle e.o. » Connecties » Scans zoeken » Johannes Martinus Verbeek

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische gegevens Tilburg/Goirle e.o. met diverse online bronnen voor Johannes Martinus Verbeek.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johannes Martinus Verbeek en Johanna Maria Bastiaanse zijn getrouwd op 11 november 1912 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Huwelijksbijlagen 1912.

Bekijk suggestie

Johannes Martinus Verbeek en Johanna Maria Bastiaanse zijn getrouwd op 11 november 1912 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Huwelijken 1912-1922.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Cornelis Maria Verbeek (geboren in 1915), een kind van Johannes Martinus Verbeek en Johanna Maria Bastiaanse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Maria Verbeek (geboren in 1916), een kind van Johannes Martinus Verbeek en Johanna Maria Bastiaanse, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Johannes Martinus Verbeek en Johanna Maria Bastiaanse zijn getrouwd op 11 november 1912 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Huwelijksregister 1912.

Bekijk suggestie