genealogieonline

Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken » Catharina van Lil

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische data Golse Genen met diverse online bronnen voor Catharina van Lil.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Antonie Boogers en Catharina van Lil zijn getrouwd op 24 februari 1870 in Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » Huwelijksbijlagen 1866-1872.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Hendrika Boogers (overleden in 1872), een kind van Antonie Boogers en Catharina van Lil, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Hendrika Boogers (geboren in 1872), een kind van Antonie Boogers en Catharina van Lil, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Josephus Boogers (geboren in 1873), een kind van Antonie Boogers en Catharina van Lil, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus Josephus Boogers (overleden in 1943), een kind van Antonie Boogers en Catharina van Lil, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Antonie Boogers en Catharina van Lil zijn getrouwd op 24 februari 1870 in Chaam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Chaam » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogische data Golse Genen is samengesteld door J. Eijsermans (neem contact op).