genealogieonline

Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken » Johanna Netten

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische data Golse Genen met diverse online bronnen voor Johanna Netten.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika van Dalen (geboren in 1812), een kind van Dielus van Dalen en Johanna Netten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter van Dalen (geboren in 1817), een kind van Dielus van Dalen en Johanna Netten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Franciscus van Dalen (geboren in 1820), een kind van Dielus van Dalen en Johanna Netten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter van Dalen (overleden in 1860), een kind van Dielus van Dalen en Johanna Netten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Peter van Dalen (overleden in 1860), een kind van Dielus van Dalen en Johanna Netten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogische data Golse Genen is samengesteld door J. Eijsermans (neem contact op).