genealogieonline

Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken » Willem Ribbens

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische data Golse Genen met diverse online bronnen voor Willem Ribbens.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Ribbens (geboren in 1825), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Ribbens (geboren in 1825), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Ribbens (overleden in 1838), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Ribbens (overleden in 1838), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Ribbens (geboren in 1842), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Ribbens (geboren in 1842), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Ribbens (overleden in 1844), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Ribbens (overleden in 1844), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Ribbens (overleden in 1876), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Ribbens (overleden in 1876), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Ribbens (overleden in 1901), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Ribbens (overleden in 1901), een kind van Willem Ribbens en Petronella de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogische data Golse Genen is samengesteld door J. Eijsermans (neem contact op).