genealogieonline

Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken » Adriaantje Verschoor

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische data Golse Genen met diverse online bronnen voor Adriaantje Verschoor.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje van der Pas (geboren in 1897), een kind van Arie van der Pas en Adriaantje Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lourens van der Pas (geboren in 1901), een kind van Arie van der Pas en Adriaantje Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Magdalena van der Pas (geboren in 1904), een kind van Arie van der Pas en Adriaantje Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van der Pas (geboren in 1909), een kind van Arie van der Pas en Adriaantje Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus van der Pas (geboren in 1912), een kind van Arie van der Pas en Adriaantje Verschoor, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogische data Golse Genen is samengesteld door J. Eijsermans (neem contact op).