genealogieonline

Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken » Johanna Theodora van de Ven

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische data Golse Genen met diverse online bronnen voor Johanna Theodora van de Ven.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Louisa Oda Johanna Maria van de Wiel (geboren in 1894), een kind van Albertus van de Wiel en Johanna Theodora van de Ven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Catharina Maria Adriana Wilhelmina van de Wiel (geboren in 1896), een kind van Albertus van de Wiel en Johanna Theodora van de Ven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Dionijsia Martina van de Wiel (geboren in 1897), een kind van Albertus van de Wiel en Johanna Theodora van de Ven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Alphonsus Maria van de Wiel (geboren in 1900), een kind van Albertus van de Wiel en Johanna Theodora van de Ven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Hubertus Joseph Sixtus van de Wiel (geboren in 1902), een kind van Albertus van de Wiel en Johanna Theodora van de Ven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Vincentia Johanna Wilhelmina van de Wiel (geboren in 1903), een kind van Albertus van de Wiel en Johanna Theodora van de Ven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Adrianus Johannes Evaristus van de Wiel (geboren in 1904), een kind van Albertus van de Wiel en Johanna Theodora van de Ven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Josephus Adrianus Anna van de Wiel (overleden in 1929), een kind van Albertus van de Wiel en Johanna Theodora van de Ven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Catharina Maria Adriana Wilhelmina van de Wiel (overleden in 1966), een kind van Albertus van de Wiel en Johanna Theodora van de Ven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogische data Golse Genen is samengesteld door J. Eijsermans (neem contact op).