genealogieonline

Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken » Adrianus Hendrikus Franciscus Valk

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische data Golse Genen met diverse online bronnen voor Adrianus Hendrikus Franciscus Valk.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Adrianus Hendrikus Franciscus Valk en Johanna Maria van Hoof zijn getrouwd op 11 februari 1901 in Waalwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Waalwijk » Huwelijksbijlagen 1901-1902.

Bekijk suggestie

Adrianus Hendrikus Franciscus Valk en Johanna Maria van Hoof zijn getrouwd op 11 februari 1901 in Waalwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Waalwijk » Huwelijken 1883-1902.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Maria Gerardus Majella Valk (geboren in 1910), een kind van Adrianus Hendrikus Franciscus Valk en Johanna Maria van Hoof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Reinier Josephus Valk (geboren in 1911), een kind van Adrianus Hendrikus Franciscus Valk en Johanna Maria van Hoof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Maria Gerardus Majella Valk (overleden in 1911), een kind van Adrianus Hendrikus Franciscus Valk en Johanna Maria van Hoof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Maria Gerardus Majella Valk (overleden in 1911), een kind van Adrianus Hendrikus Franciscus Valk en Johanna Maria van Hoof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Maria Valk (geboren in 1913), een kind van Adrianus Hendrikus Franciscus Valk en Johanna Maria van Hoof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Maria Valk (overleden in 1915), een kind van Adrianus Hendrikus Franciscus Valk en Johanna Maria van Hoof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Maria Valk (overleden in 1915), een kind van Adrianus Hendrikus Franciscus Valk en Johanna Maria van Hoof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogische data Golse Genen is samengesteld door J. Eijsermans (neem contact op).