genealogieonline

Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken » Jan Nanes Benedictus

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische data Golse Genen met diverse online bronnen voor Jan Nanes Benedictus.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma zijn getrouwd op 1 december 1824 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma zijn getrouwd op 1 december 1824 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » Huwelijksafkondigingen 1811-1829.

Bekijk suggestie

Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma zijn getrouwd op 1 december 1824 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » Huwelijken 1822-1826.

Bekijk suggestie

Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma zijn getrouwd op 1 december 1824 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » Huwelijken 1821-1829.

Bekijk suggestie

Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma zijn getrouwd op 1 december 1824 in Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » Huwelijksbijlagen 1822-1831, 1831.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dictus Benedictus (geboren in 1835), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Foppe Benedictus (geboren in 1837), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Loltje Benedictus (geboren in 1839), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bareld Benedictus (geboren in 1840), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Loltje Benedictus (geboren in 1842), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Loltje Benedictus (geboren in 1843), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bareld Benedictus (geboren in 1845), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wipke Benedictus (geboren in 1847), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos kind (overleden in 1848), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wipke Benedictus (geboren in 1850), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Foppe Benedictus (overleden in 1880), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Loltje Benedictus (overleden in 1916), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dictus Benedictus (overleden in 1925), een kind van Jan Nanes Benedictus en Tettje Foppes Bijma, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogische data Golse Genen is samengesteld door J. Eijsermans (neem contact op).