genealogieonline

Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken » Josephus Verhoeven

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische data Golse Genen met diverse online bronnen voor Josephus Verhoeven.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Josephus Verhoeven en Maria Elisabeth Baijens zijn getrouwd op 24 november 1900 in Baarle-Nassau. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Baarle-Nassau » Huwelijksbijlagen 1898-1901.

Bekijk suggestie

Josephus Verhoeven en Maria Elisabeth Baijens zijn getrouwd op 24 november 1900 in Baarle-Nassau. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Baarle-Nassau » Huwelijken 1883-1902.

Bekijk suggestie

Josephus Verhoeven is overleden op 19 februari 1911 te Baarle-Nassau. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Baarle-Nassau » Overlijden 1903-1942.

Bekijk suggestie

Josephus Verhoeven is geboren op 24 juni 1843 te Baarle-Nassau. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Baarle-Nassau » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Josephus Verhoeven en Maria Elisabeth Baijens zijn getrouwd op 24 november 1900 in Baarle-Nassau. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Baarle-Nassau » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Josephus Verhoeven is overleden op 19 februari 1911 te Baarle-Nassau. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Baarle-Nassau » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogische data Golse Genen is samengesteld door J. Eijsermans (neem contact op).