genealogieonline

Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken » Peter Pijpers

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische data Golse Genen met diverse online bronnen voor Peter Pijpers.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Maria Francisca Oerlemans en Peter Pijpers zijn getrouwd op 7 juni 1921 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Huwelijken 1919-1922.

Bekijk suggestie

Maria Francisca Oerlemans en Peter Pijpers zijn getrouwd op 6 mei 1854 in Gilze en Rijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gilze en Rijen » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Peter Pijpers en Justina Leijten zijn getrouwd op 6 mei 1854 in Gilze en Rijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Gilze en Rijen » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Peter Pijpers is overleden op 4 juli 1870 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie

Maria Francisca Oerlemans en Peter Pijpers zijn getrouwd op 7 juni 1921 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogische data Golse Genen is samengesteld door J. Eijsermans (neem contact op).