genealogieonline

Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken » Hendrikus Adrianus Meeuwesen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogische data Golse Genen met diverse online bronnen voor Hendrikus Adrianus Meeuwesen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Hendrikus Adrianus Meeuwesen is geboren op 4 augustus 1879 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg zijn getrouwd op 30 april 1908 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Adrianus Meeuwesen is geboren op 4 augustus 1879 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Geboorten 1879.

Bekijk suggestie

Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg zijn getrouwd op 30 april 1908 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Huwelijken 1903-1911.

Bekijk suggestie

Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg zijn getrouwd op 30 april 1908 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Huwelijksbijlagen 1908.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Adriana Antonia Maria Meeuwesen (geboren in 1909), een kind van Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Adriana Antonia Maria Meeuwesen (geboren in 1909), een kind van Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Norbertina Elisa Maria Meeuwesen (geboren in 1910), een kind van Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Norbertina Elisa Maria Meeuwesen (geboren in 1910), een kind van Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Antonius Maria Meeuwesen (geboren in 1912), een kind van Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Antonius Maria Meeuwesen (geboren in 1912), een kind van Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Antonia Meeuwesen (geboren in 1914), een kind van Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Antonia Meeuwesen (geboren in 1914), een kind van Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henri André Maria Meeuwesen (geboren in 1919), een kind van Hendrikus Adrianus Meeuwesen en Elisa Anna Cornelia Kouwenberg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogische data Golse Genen is samengesteld door J. Eijsermans (neem contact op).