Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 10.343:

Petronilla Cornelissen is geboren op 28 oktober 1621 te Kalmthout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Kalmthout » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Jacobus Thomas Marten Pauwels is geboren op 2 februari 1622 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Dympna Peeters Janssen is geboren op 23 juli 1622 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Adriaen Jaspers van Doren is overleden op 7 november 1622 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Begraafakten (DTB).

Bekijk suggestie

Catharina (Carlijn) Antonissen Lanen is geboren op 13 november 1622 te Wouw. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Wouw » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Adriana Jansse van Spaendonck is geboren op 26 december 1622 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Cornelia Anthonissen {sijmons} is geboren op 8 maart 1623 te Essen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Essen » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Catharina Anthonis Nicolaus Eels Martens is overleden op 6 augustus 1624 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Joannes Matthijssen van Meirhem is geboren op 10 oktober 1624 te Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Thomas Janssen van de Langereijt is geboren op 3 november 1624 te Kalmthout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Kalmthout » Doopakten (DTB).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.