genealogieonline

Genealogisch onderzoek West-Brabant » Connecties » Scans zoeken » Cornelia Slooven

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogisch onderzoek West-Brabant met diverse online bronnen voor Cornelia Slooven.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Cornelia Somers (overleden in 1828), een kind van Cornelis Somers en Cornelia Slooven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Cornelia Somers (overleden in 1828), een kind van Cornelis Somers en Cornelia Slooven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Somers (overleden in 1851), een kind van Cornelis Somers en Cornelia Slooven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Somers (overleden in 1851), een kind van Cornelis Somers en Cornelia Slooven, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie