genealogieonline

Genealogisch onderzoek West-Brabant » Connecties » Scans zoeken » Pieter de Bont

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogisch onderzoek West-Brabant met diverse online bronnen voor Pieter de Bont.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna de Bont (geboren in 1815), een kind van Pieter de Bont en Johanna van Riel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna de Bont (geboren in 1815), een kind van Pieter de Bont en Johanna van Riel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna de Bont (overleden in 1821), een kind van Pieter de Bont en Johanna van Riel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella de Bont (geboren in 1821), een kind van Pieter de Bont en Johanna van Riel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna de Bont (overleden in 1821), een kind van Pieter de Bont en Johanna van Riel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Breda gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella de Bont (geboren in 1821), een kind van Pieter de Bont en Johanna van Riel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogisch onderzoek West-Brabant is samengesteld door J.H.A. Schnitker (neem contact op).