genealogieonline

Genealogiesite Wietze Steensma » Connecties » Scans zoeken » Wieger Bakker

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogiesite Wietze Steensma met diverse online bronnen voor Wieger Bakker.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Wieger Bakker en Grietje Gorter zijn getrouwd op 9 juni 1900 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Wieger Bakker en Grietje Gorter zijn getrouwd op 9 juni 1900 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » Huwelijksbijlagen 1898-1903.

Bekijk suggestie

Wieger Bakker en Grietje Gorter zijn getrouwd op 9 juni 1900 in Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » Huwelijken 1898-1900.

Bekijk suggestie

Wieger Bakker is overleden op 22 augustus 1956 te Almelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Almelo » Overlijden 1956.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Bakker (geboren in 1901), een kind van Wieger Bakker en Grietje Gorter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Bakker (geboren in 1907), een kind van Wieger Bakker en Grietje Gorter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hielkje Bakker (geboren in 1909), een kind van Wieger Bakker en Grietje Gorter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie