genealogieonline

Genealogiesite Wietze Steensma » Connecties » Scans zoeken » Pieter Poppinga

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogiesite Wietze Steensma met diverse online bronnen voor Pieter Poppinga.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Pieter Poppinga en Sophia Klazinga zijn getrouwd op 3 juni 1922 in Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Pieter Poppinga is overleden op 7 april 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter Poppinga en Sophia Klazinga zijn getrouwd op 3 juni 1922 in Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Huwelijksbijlagen 1921-1922.

Bekijk suggestie

Pieter Poppinga en Sophia Klazinga zijn getrouwd op 3 juni 1922 in Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Huwelijken 1913-1922.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Poppinga (1894-1960) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Poppinga.

Bekijk suggestie