genealogieonline

Genealogiesite Wietze Steensma » Connecties » Scans zoeken » Geeske Bosma

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogiesite Wietze Steensma met diverse online bronnen voor Geeske Bosma.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johannes Kruisinga en Geeske Bosma zijn getrouwd op 9 mei 1854 in Grijpskerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grijpskerk » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geeske Bosma is overleden op 9 december 1864 te Grijpskerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grijpskerk » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Kruisinga en Geeske Bosma zijn getrouwd op 9 mei 1854 in Grijpskerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grijpskerk » Huwelijksbijlagen 1851-1854.

Bekijk suggestie

Johannes Kruisinga en Geeske Bosma zijn getrouwd op 9 mei 1854 in Grijpskerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grijpskerk » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1853-1854.

Bekijk suggestie

Geeske Bosma is overleden op 9 december 1864 te Grijpskerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grijpskerk » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1863-1864.

Bekijk suggestie

Geeske Bosma is overleden op 9 december 1864 te Grijpskerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grijpskerk » Overlijden 1855-1870.

Bekijk suggestie