genealogieonline

Genealogiesite Wietze Steensma

Foto van Wietze Steensma

De publicatie Genealogiesite Wietze Steensma is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 19.773 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 651 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Op deze site staat het resultaat van de zoektocht naar mijn voorouders, en ook naar die van mijn vrouw Judith ten Heuvel. Tevens doe ik onderzoek naar de nazaten van Douwe Jilles (±1625-1685), zowel in mannelijke als vrouwelijke lijn. In mannelijke lijn is Douwe Jilles de stamvader van mijn familie Steensma, maar ook van nog enkele andere families, zoals bijvoorbeeld: Wijnalda, de Vries, van der Tuin, Broersma, van der Veen en Eilander. 

Op zoek naar aanknopingspunten maak ik soms gebruik van gegevens die op internet zijn gezet door "collega-genealogen". Voordat ik die gegevens heb opgenomen zijn ze, voor zover mogelijk, gecontroleerd bij openbare bronnen. De persoonsgegevens zijn vaak aangevuld met een verkorte inhoud van geboorte-, huwelijks-, en overlijdensaktes, of informatie uit andere bronnen.

Als u gegevens van mijn site gebruikt voor publicatie, dan zou ik het waarderen dat u een bronvermelding opneemt, dan wel een link plaatst naar deze site.

De inhoud van de site is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Mocht u echter een fout tegenkomen, of heeft u verbeteringen, laat het mij dan weten.

Wietze Steensma


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!