genealogieonline

Genealogieën Bex/Vromen/Overhof(f)/Herings » Connecties » Scans zoeken » Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogieën Bex/Vromen/Overhof(f)/Herings met diverse online bronnen voor Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT zijn getrouwd op 12 oktober 1904 in Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Huwelijksbijlagen 1903-1905.

Bekijk suggestie

Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT zijn getrouwd op 12 oktober 1904 in Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Huwelijken 1903-1918.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Reinier Theodorus Adrianus Johannes de Vroomen (geboren in 1905), een kind van Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Reinier Theodorus Adrianus Johannes de Vroomen (geboren in 1905), een kind van Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Johanna Antoinetta de Vroomen (geboren in 1907), een kind van Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Johanna Antoinette de Vroomen (geboren in 1907), een kind van Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Joseph Gerardus Bernardus de Vroomen (overleden in 1908), een kind van Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Joseph Gerardus Bernardus de Vroomen (overleden in 1908), een kind van Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Joseph Gerardus Bernardus de Vroomen (geboren in 1908), een kind van Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Joseph Gerardus Bernardus de Vroomen (geboren in 1908), een kind van Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Cornelis Otto de Vroomen (geboren in 1911), een kind van Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Cornelis Otto de Vroomen (geboren in 1911), een kind van Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Reinier Theodorus Adrianus Johannes de Vroomen (overleden in 1955), een kind van Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT is geboren op 27 februari 1877 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Theodorus (Dorus) DE VROOMEN en Adriana Wilhelmina Maria (Adriana) VAN ELEWOUT zijn getrouwd op 12 oktober 1904 in Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie