genealogieonline

Genealogie Beindorff, Been et al » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 1 - 10 van 15:

Er is een akte bij Heemkring Molenheide gevonden, die nieuwe informatie biedt over (geboren in 0000-00-00), een kind van Evert Louis Smelik en , bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Heemkring Molenheide gevonden, die nieuwe informatie biedt over (geboren in 0000-00-00), een kind van Willem Frederik Golterman en , bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Heemkring Molenheide gevonden, die nieuwe informatie biedt over (geboren in 0000-00-00), een kind van Johannes de Heer en , bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Heemkring Molenheide gevonden, die nieuwe informatie biedt over (geboren in 0000-00-00), een kind van Daniel Been en , bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Heemkring Molenheide gevonden, die nieuwe informatie biedt over (geboren in 0000-00-00), een kind van Johannes Antonius Kaart en , bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Heemkring Molenheide gevonden, die nieuwe informatie biedt over (geboren in 0000-00-00), een kind van Pieter Been en , bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Heemkring Molenheide gevonden, die nieuwe informatie biedt over (geboren in 0000-00-00), een kind van Reinder Jakobus de Stoppelaar en , bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Heemkring Molenheide gevonden, die nieuwe informatie biedt over (geboren in 0000-00-00), een kind van Alle Zoethout en , bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Heemkring Molenheide gevonden, die nieuwe informatie biedt over (geboren in 0000-00-00), een kind van Johannes den Haan en , bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Heemkring Molenheide gevonden, die nieuwe informatie biedt over (geboren in 0000-00-00), een kind van Johannes Schouten en , bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.