genealogieonline

Genealogie Baerveldt » Scans zoeken » West-Brabants Archief

Hieronder staan 319 suggesties gebaseerd op een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Baerveldt en West-Brabants Archief

Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.Suggesties 1 - 10 van 319:


  • Antonia Cornelissen Swijden is geboren op 24 oktober 1689 te Hoeven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Hoeven » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Hoeven.
  • Paulus Aertsen Schouwenaers en Cornelia Jans zijn getrouwd op 9 juli 1702 in Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.
  • Cornelia Schavelaer is geboren op 8 april 1703 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.
  • Joannes Schauwelaer is geboren op 5 mei 1705 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.
  • Joanna Janse van den Broeck is geboren op 11 september 1707 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.
  • Hendricus Schouwenaers is geboren op 16 juni 1708 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.
  • Petrus Adriaanszn de Coninck en Hellena Stoop zijn getrouwd op 4 november 1708 in Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.
  • Jan Domine en Adriaentje-Wouters Hagens zijn getrouwd op 13 december 1710 in Fijnaart. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Fijnaart » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Fijnaart en Heijningen.
  • Marcellus Piterszn de Coninck is geboren op 1 februari 1713 te Zevenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zevenbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zevenbergen.


Terug naar het overzicht van bronnen

De publicatie Genealogie Baerveldt is samengesteld door (neem contact op).