genealogieonline

Genealogie Baerveldt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 7 van 7:

Agatha Johanna Wannee is geboren op 21 juli 1813 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Elisabeth Wannee is geboren op 24 februari 1816 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Christina Geertruida Wannee is geboren op 4 oktober 1819 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Frederik Wannee is geboren op 9 februari 1822 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maartje Snelleman is overleden op 21 november 1873 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerardus Laurens Hendricus de Bock is geboren op 24 mei 1874 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johan Willem van Wamelen is geboren op 18 oktober 1905 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.