genealogieonline

Genealogie Baerveldt » Scans zoeken » Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting)

Hieronder staan 7 suggesties gebaseerd op een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Baerveldt en Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting)

Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.  • Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Josephine Sare Rosine Haver (1868-1945) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Josephine Sare Rosine Haver.
  • Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Henri Petrus Anthonius Ernst (1883-????) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Henri Petrus Anthonius Ernst.
  • Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacques Frederic Baerveldt (1891-1945) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacques Frederic Baerveldt.
  • Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacob de Vries (1893-1952) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacob de Vries.
  • Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacob de Vries (1893-????) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacob de Vries.
  • Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Johannes Baerveldt (1919-1944) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Johannes Baerveldt.
  • Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerard Christiaan Reintjes (1943-1943) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerard Christiaan Reintjes.


Terug naar het overzicht van bronnen

De publicatie Genealogie Baerveldt is samengesteld door (neem contact op).