genealogieonline

Genealogie Baerveldt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 7 van 7:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Josephine Sare Rosine Haver (1868-1945) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Josephine Sare Rosine Haver.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Henri Petrus Anthonius Ernst (1883-????) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Henri Petrus Anthonius Ernst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacques Frederic Baerveldt (1891-1945) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacques Frederic Baerveldt.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacob de Vries (1893-1952) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacob de Vries.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacob de Vries (1893-????) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacob de Vries.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Johannes Baerveldt (1919-1944) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Johannes Baerveldt.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerard Christiaan Reintjes (1943-1943) op de website Slachtofferregister (Oorlogsgravenstichting) die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerard Christiaan Reintjes.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.