genealogieonline

Genealogie Baerveldt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 63:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacob Rijlaarsdam (1840-1925) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacob Rijlaarsdam.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Uitenbroek (1842-1934) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Uitenbroek.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna van Egmond (1844-1925) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna van Egmond.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Christoffel Uitenbroek (1846-1918) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Christoffel Uitenbroek.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Kristina Treur (1848-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Kristina Treur.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrika Cornelia Uitenbroek (1854-1927) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrika Cornelia Uitenbroek.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pleun Rijlaarsdam (1865-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pleun Rijlaarsdam.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter Rijlaarsdam (1868-1945) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter Rijlaarsdam.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Josina Johanna Maria Lindeman (1868-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Josina Johanna Maria Lindeman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerritje Baerveldt (1872-1917) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerritje Baerveldt.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.