genealogieonline

Genealogie Baerveldt » Scans zoeken » Stadsarchief Breda

Hieronder staan 18 suggesties gebaseerd op een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Baerveldt en Stadsarchief Breda

Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.Suggesties 1 - 10 van 18:


  • Caroli Eduardi de Schoren is geboren op 24 december 1742 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.
  • Wilhelmus Schoorn is overleden op 2 maart 1768 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Begraafakten.
  • Anna Albertina Peltzer is geboren op 17 april 1869 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.
  • Andries Verlegh en Cornelia Schouwenaars zijn getrouwd op 30 april 1888 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Huwelijksakten.
  • Adam Schouwenaars en Adriana Timmermans zijn getrouwd op 3 januari 1889 in Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Burgerlijke Standregister / Huwelijksakten.
  • Antonie Kolen en Cornelia Schouwenaars zijn getrouwd op 22 april 1909 in Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Burgerlijke Standregister / Huwelijksakten.


Terug naar het overzicht van bronnen

De publicatie Genealogie Baerveldt is samengesteld door (neem contact op).