genealogieonline

Genealogie Baerveldt » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 53:

Guillaume van Essen en Agatha Catharina Wilhelmina Baerveldt zijn getrouwd op 21 juli 1842 in Heusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg (BE) » Heusden » Burgerlijke stand: akten.

Bekijk suggestie

Guillaume van Essen en Agatha Catharina Wilhelmina Baerveldt zijn getrouwd op 21 juli 1842 in Heusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Heusden » Burgerlijke stand: huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Eugenia de Nocker is geboren op 3 juli 1857 te Zelzate. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Zelzate » Burgerlijke stand: geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Frederik Baerveldt is overleden op 9 september 1857 te Heusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg (BE) » Heusden » Burgerlijke stand: akten.

Bekijk suggestie

Theofiel Spanhove en Pelagia Welvaert zijn getrouwd op 4 mei 1871 in Knesselare. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Knesselare » Burgerlijke stand: huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Mathilde de Maertelaere is geboren op 28 januari 1872 te Zelzate. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Zelzate » Burgerlijke stand: geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jozef Spanhove is geboren op 20 maart 1872 te Knesselare. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Knesselare » Burgerlijke stand: geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jozef Spanhove is overleden op 21 maart 1872 te Knesselare. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Knesselare » Burgerlijke stand: overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Zenobie Spanhove is geboren op 3 juni 1873 te Knesselare. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Knesselare » Burgerlijke stand: geboorteakten.

Bekijk suggestie

August Spanhove en Maria Ludovica Verschueren zijn getrouwd op 20 mei 1874 in Knesselare. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Knesselare » Burgerlijke stand: huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.