genealogieonline

Genealogie van de Familie Zoelman Hake

Foto van AnneMarie Zoelman

De publicatie Genealogie van de Familie Zoelman Hake is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.629 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1.082 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Bij publicatie zijn nog niet alle lijnen definitief te maken, sommige heb ik aangenomen als waarschijnlijk. Mochten hiervoor meerdere documenten beschikbaar komen zal ik de gegevens aan passen.

Ook de notities omtrend familienamen zijn niet altijd duidelijk, de variatie in schrijfwijze in mijn familie is groot. Daar waar definitief is vastgesteld bij geboorte wordt een * vermeldt, de overlijdensnaam met een +.Dit kan zijn door geboorteakten, door handtekeningen, graven oid. Bij enkele werd de geboortenaam anders geregistreerd dan hun sterfnaam. 

Verder wil ik er op wijzen dat ik geprobeerd heb zoveel mogelijk met de privacy van een ieder rekening heb gehouden. Mocht er onverhoopt toch iets genoemd zijn, hoop ik dat u dit aan mij meldt

Ook kan ik u verwijzen naar mijn eigen site; 

http://www.myheritage.nl/site-242037741/zoelman-hake

 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!